Top

Workshop Magia Ciclului feminin – Brasov

Viata in Armonie / Evenimente  / Workshop Magia Ciclului feminin – Brasov

Workshop Magia Ciclului feminin – Brasov

Minunate Doamne și Domnițe,

Am Bucuria să vă anunț Întâmpinarea Toamnei cu un seminar și un atelier ce se adresează  Feminității, Frumuseții și Naturaleții fiecăreia dintre noi. Pe 06 și 07 Octombrie 2017 o vom avea ca facilitator la Brașov, pe Adela Haru din Cluj-Napoca, trainer, coach și consilier feminitate, autor al cărții Spre feminitate și fondator al proiectului Life in Balance.

Vă invit să vă rezervați una din aceste zile, sau pe amândouă, pentru Sufletul vostru, să vă acordați Atenție și Iubire în primul rând vouă, ca să puteți dărui cu adevărat mai departe din cine sînteți.

Adela ne destăinuie din Magia ciclului feminin: (https://lifeinbalance.ro/eveniment/workshop-magia-ciclului-feminin/)

Ciclul feminin este busola din interior care ne ghidează către resursele necesare pentru a ne crea și trăi viața intuitiv și conform dorinței sufletului. Acesta are o înțelepciune aparte, puțin cunoscută și accesată de femeia modernă.

În cadrul acestui atelier vom avea ocazia să accesăm această înțelepciune, să intrăm în legătură cu ritualurile ancestrale ale feminității transmise de la femeie la femeie și să ne racordăm astfel propriul ciclu la ritmul Mamei Natură, prin cunoașterea adevăratului rol al Menstruației în viața unei femei.

La seminar vom aborda teme precum:

Ciclul feminin și etapele din viața unei femei

Cum putem avea parte de o menstruație sănătoasă și o sexualitate hrănitoare

Fertilitate și contracepție naturală

Sănătatea sânilor

Intuiția și creativitatea feminină

Ce vom face la atelier?

  • Vom face o incursiune în lumea ciclului feminin pe care îl vom aborda prin PRACTICI care să ne elibereze de energia stagnantă din părțile feminine ale corpului (sâni, ovare, uter, vagin) și care să ne hrănească cu energia feminină pură
  • Ne vom așeza în cerc, desculțe și deschise să ne oferim acele daruri de care poate nu am avut parte în momentele de trecere feminine (sau vrem să le simțim din nou), atât de relevante pentru maturitatea emoțională și spirituală a femeii.

Așadar Viața în Armonie și Life in Balance, vă invită să descoperiți ”Magia Ciclului Feminin” la:

Seminar – vineri 06 Octombrie 2017 între orele 18.00 – 20.00 la Ceainăria TeCo, Str. Roșiorilor  nr.33 (colț cu str.Titulescu – vizavi de Poliția Brașov) – https://www.facebook.com/TeCo.Paloma/

Număr de locuri: 25

Investiție: 40 lei

Atelier – sâmbătă 07 Octombrie 2017 între orele 10.00 – 16.30 la Centrul Dancing Buddhas, Str. Ioan Huniade nr.20A, https://www.facebook.com/dancingbuddhasbrasov/

Locuri limitate: maxim 12!

Investiție: 190 lei până pe 23 Septembrie

250 lei după 23 Septembrie

* Prețul atelierului include gustare, ceai și apă

Detalii și înscrieri pe https://lifeinbalance.ro/eveniment/workshop-magia-ciclului-feminin/

Sau la organizatorul local: Mihaela Spiridonescu – Antrenor de viață sănătoasă

Mail: viatainarmonie@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!

Mihaela și Adela

Share
admin

No Comments

Post a Comment