Top

 

 Povestea Mea – Viața în Armonie

 

Sînt o Femeie Împlinită și Fericită, antrenor de viață sănătoasă, autor și antreprenor de 11 ani. Împlinirea este una dintre valorile mele fundamentale, iar aceasta m-a condus intuitiv către cercetarea continuă a modului în care putem fi Împliniți, Sănătoși și Fericiți. Transformarea mea din ce în ce mai conștientă, a fost inspirată de fiica mea, care, venind pe lume în 2003, mi-a transmis subtil că am o misiune foarte importantă, pe care am descoperit-o pas cu pas în acești ani.

De mică am fost deschisă către Cunoaștere, mi-am pus în permanență întrebări, și am căutat să înțeleg ce se întâmplă în mine și în jurul meu. Bucuria, Curajul de a explora necunoscutul, simțul umorului, încăpățânarea de a nu accepta ceva doar pentru că mi se spune că așa este, mi-au ghidat intuitiv pașii către interiorul meu. Dintotdeauna am experimentat întâi, ghidată de simțire, găsind apoi în teoria citită sau împărtășită de alții, confirmarea că am făcut bine ceea ce am făcut. Asta vă sugerez și vouă, dragi cititoare și dragi cititori, să aveți încredere că meritați cea mai minunată Viață pe care o puteți visa, și că sînteți co-creatorii acesteia, prin alegerile de fiecare clipă pe care le faceți.

Aveți curajul să faceți curat în interiorul vostru, cu sinceritate, iar Comorile Interioare vor străluci și  vor crea realitatea care vă înconjoară, pentru că Exteriorul reflectă Interiorul!

Eu am ales, după câțiva ani de probleme de sănătate cărora medicina alopată nu mi-a dat soluții, să redevin responsabilă de Viața Mea și să caut cauzele acelor manifestări din plan fizic. Pasiunea pentru o Viață în Armonie, a stat și va sta la baza acestei căi minunate de manifestare a Vieții mele.

Astfel, de-a lungul anilor, s-a conturat din ce în ce mai clar că Stilul de Viață Sănătos abordat Holistic pe cele patru inteligențe fizică, mentală, emoțională și spirituală, ne influențează major calitatea vieții și profunzimea înțelegerii ei, precum și evoluția noastră pe această Planetă.

Am studiat și studiez în continuare, cu Oameni minunați care-mi sînt mentori, științe și arte străvechi chinezești, cum sînt Trofologia – știința combinării alimentelor, Taoismul, Tai Chi și Qi Gong- arte marțiale interne care combină mișcarea cu curgerea energiei, TaiYin- arta modelării feminine, Reiki tradițional, dar și științele și tainele străvechi ale strămoșilor noștri Daci. Predau mai departe cu mult drag, ceea ce acumulez în primul rând experimentând, pentru că una din Legile Universului spune că: Dăruind vei Dobândi. Trăiesc în ritm cu Universul și descopăr astfel cu Bucurie, de la an la an, noi orizonturi, noi provocări. Evoluția noastră se oprește doar atunci când noi alegem să facem asta. Nu există limite de manifestare decât cele impuse de noi înșine. Chiar și atunci când ele aparent sînt impuse din exterior, asta se întâmplă cu acceptul nostru.

Îmi place să lucrez cu copii și cu adulții. Îmi place să-i provoc să treacă dincolo de barierele mentale pe care și le ridică singuri, să descopere Frumusețea Vieții și abordarea Holistică a tuturor aspectelor ei, și să se bucure de în fiecare zi, de fiecare pas făcut în evoluția lor, de Libertate, Sănătate și Fericire. Abordez simplu și foarte practic tot ceea ce fac, pentru că este important ca cei cărora mă adresez să înțeleagă, să aplice și să se bucure de rezultatele frumoase ale muncii lor.

Misiunea mea este să inspir Oamenii SĂ FIE EI ÎNȘIȘI, să se reîntoarcă la Natură și la Naturalețe și să se bucure plenar de Comorile Interioare, pe care cei mai mulți nu le bănuiesc sau uită că le au. Să îi inspir să conștientizeze, că, Fericirea este Starea Naturală a Omului, și că, pentru manifestarea Fericirii profunde și pe termen lung, sînt importante toate alegerile zilnice, conștiente și responsabile. Stilul de Viață Sănătos abordat Holistic pe cele patru inteligențe: fizică, mentală, emoțională și spirituală, nu este o modă sau un moft. Este modelul pe care-l avem înscris în ADN, și pe care avem Datoria să-l scoatem la Lumină, manifestându-ne astfel la adevăratul nostru potențial de Ființe Întregi. Acestea sînt principalele motive pentru care am perseverat pe Calea Adevărului și am ajuns de mulți ani să trăiesc o viață frumoasă, împlinită, trăită și savurată, ceea ce vă doresc și vouă, dragi cititoare și dragi cititori!

Vă invit să urmăriți ce se întâmplă pe acest site și mai ales să experimentați, să trăiți și să savurați zilnic Viața în Armonie ai cărei co-creatori sînteți!

Cu drag,
Mihaela Spiridonescu – Antrenor de Viață Sănătoasă